Masse nyheter i butikken nå, velkommen på prøvetime for å finne DIN drømmekjole<3 Ps. Husk å forhåndsbooke time

Prøvetime

Den store dagen har kommet! Og vi snakker ikke om bryllupsdagen, men dagen du skal prøve brudekjoler! For mange er dette et av de store høydepunktene ved å gifte seg. Selvsagt skal man love å tilbringe resten av livet sammen med sin utkårede også, men av selve forberedelsene til den store dagen henger nok prøving av brudekjolen høyt for de fleste, og det er ofte mange følelser knyttet til dette.

Hos Sans for Bryllup kan du velge mellom vanlig prøvetime og VIP-time. Begge valgene har samme mål:
Å finne drømmekjolen til bryllupet ditt!

Prøvetime

Hos Sans for Bryllup setter vi av 2 timer til hver prøvetime. Vi vet at det blir mye inntrykk på en gang, og tiden flyr når man koser seg med å finne drømmekjolen. På en vanlig prøvetime vil vi som er i butikken hjelpe deg med å plukke kjoler og med påkledning, men det må påregnes litt ventetid innimellom dersom det er andre kunder i butikken på samme tid. Ønsker du å ha en konsulent helt for deg selv, vil vi anbefale en VIP-time, vårt mest populære tilbud:)

En prøvetime koster 350,-, og hele beløpet vil bli refundert ved kjøp av brudekjole. Du kan ta med deg opp til 3 personer på denne timen.

VIP-time

På en VIP-time vil du få en egen konsulent for deg og ditt følge i 2 timer. Vi hjelper deg med å plukke kjoler i den stilen du ønsker, og med selve påkledningen. Med god opplevelse i fokus, og servering av drikke og snacks, er vi sikker på at dette blir en minnerik dag:)

En VIP-time koster 750,-, og 400,- blir refundert ved kjøp av brudekjole. Du kan ta med deg opp til 5 personer på denne timen.

Velkommen til en hyggelig prøving sammen med oss!

Book prøvetime hos Sans for Bryllup her

NB! Sjekk søppelpost dersom du ikke får bekreftelse av oss på mail :)


Ønsker vanlig prøvetime
Ønsker VIP-time