Masse nyheter i butikken nå, velkommen på prøvetime for å finne DIN drømmekjole<3 Ps. Husk å forhåndsbooke time

Kjøpsbetingelser

Frakt og levering

Ved bestilling i nettbutikken vår vil du automatisk motta en bestillingsbekreftelse, mottar du ikke denne har ikke bestillingen gått igjennom. Vi behandler stort sett alle bestillinger samme dag eller påfølgende virkedag, og du vil motta leveransen 2-4 virkedager etter bestillingsdato. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder hvor Posten eller Sans for Bryllup har mye å gjøre.

Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 699,- i vår nettbutikk*
*Ved evt. retur trekker vi fra 149,- i frakt fra totalbeløpet som tilbakebetales til konto.

For uavhentede pakker belastes du med 250,-. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende ifølge loven være 18 år.

Sans for Bryllup sender varer til hele Norge, vi sender dessverre ikke til utlandet.

Unfortunately we don´t ship internationally. Orders to foreign addresses will not be processed, and will be cancelled.

Betaling

Vi tilbyr 2 betalingsalternativer. 

Betale med kort
Visa, Mastercard eller American Express

Vipps


Som kunde er du selv ansvarlig for betaling av de ytelser Sans for Bryllup leverer i henhold til nærværende vilkår. Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang, herunder uvedkommendes bruk, så fremt det ikke kan påvises at uvedkommendes bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra selgers side. 

Priser
Alle priser er oppgitt i NOK, og er inkl. 25% merverdiavgift. Sans for Bryllup reserverer seg for eventuelle feilopplysninger som kan oppstå på bakgrunn av tekniske feil. 

 

Angrerett og retur

Ønsker du å bytte eller returnere en vare er du hjertelig velkommen til å gjøre det. Vi tilbyr 14 dagers angrerett ved alle kjøp i vår nettbutikk* Alle returvarer må være i samme stand som de var da de ble sendt, ubrukte og med alle lapper på. Truser byttes ikke. Vi kan anbefale å sende pakken tilbake med sporing, da har du forsikring om pakken skulle bli borte i posten. Dette er opp til hver enkelt kunde, men kunden er selv ansvarlig for returen.

*Send oss en mail for å få tilsendt angrerettskjema
*Gjelder ikke ved spesial-bestilling av varer som ikke er på lager.
*Frakt ved retur tilfaller kunden, da vi dessverre ikke har anledning til å bekoste retur-porto.
*Ved retur av varer vil vi tilbakeføre beløpet til din konto innen 14 dager, minus fraktkostnader på 149,-

Returadresse:
Sans for Bryllup
Storgata 84A
2609 Lillehammer


Reklamasjoner/skade under levering

Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kjøpt gjennom Sans for Bryllup sin nettbutikk, må kjøper innen rimelig tid gi oss beskjed om dette via e-post eller telefon. Produktet sendes så kostnadsfritt tilbake, og ny vare vil bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater det. Har man kjøpt produktet gjennom nettbutikken dekker vi porto til og fra ved behandling av reklamasjonsproduktet. Når reklamasjonen er godkjent refunderer vi kostnadene tilbake til din konto, eller sender en ny vare. Ta kontakt med oss ved en retur, da dekker vi frakten ved fremleggelse av fraktkvittering.

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Skulle det oppstå uhell under frakt så det blir synlig skade på emballasjen, må du ta bilde og kontakte oss med en gang slik vi kan ordne opp i situasjonen. Send det til oss på e-post: post@sansforbryllup.no

 

Forbehold

Vi tar følgende forbehold:

  • Farge kan avvike noe fra virkeligheten. Bilder kan oppfattes ulikt på ulike dataskjermer, mobile enheter osv.
  • Skrivefeil
  • Avvik kan forekomme, da lagert vårt reguleres elektronisk. 

 

Taushetsplikt
Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å spres videre til utenforstående.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.