Top

Bryllupsplanlegging

Det er viktig å føle seg ivaretatt frem mot den store dagen. Sans for Bryllup kan tilby brudepar og gjester alt fra styling, make up, skredder, blomster, lokaler, mat, fotograf, gullsmed, gaveideer og selvsagt – planlegging av selve bryllupet deres! Med et stort nettverk og lang erfaring i faget fra de selv og fra samarbeidspartnerne sine, er Sans for Bryllup de rette å ta kontakt med. Sans for Bryllup kan ta på seg hele planleggingen, eller deler av den. Ingen oppgave er for stor, eller for liten. Vi gleder oss til å møte både nye og gamle kunder i tiden som kommer.

Å finne den rette atmosfæren for bryllupsfesten er det dere som brudepar som kan legge opp til ved å velge et lokale og område som passer dere. Dette er lurt å gjøre i god tid, da mange steder er booket flere måneder eller år i forveien. Nermo Hotell og Ilsetra er begge steder som har hatt flere bryllup hos seg. Tove Djuve, direktør hos Ilsetra, sier det er flere brudepar som velger å begynne bryllupsfesten allerede på fredag. –Da har familie og venner en mulighet til å bli bedre kjent dagen før selve dagen, og gjør kanskje at stemningen blir enda bedre til selve bryllupsfesten på lørdag.

Bryllupsplanleggerne hos Sans for Bryllup har vært med til blant annet Ilsetra og Nermo Hotell flere ganger, og deres samarbeidspartnere har sørget for at utførelsen av hår og make up hos brud, forlover, brudepiker og gjester har vært helt perfekt.

Les mer om bryllupsplanlegging her.

Fyll ut skjemaet nedenfor dersom du ønsker mer informasjon om bryllupsplanlegging, så tar vi kontakt med deg.

0 Shares
%d bloggere liker dette: