Masse nyheter i butikken nå, velkommen på prøvetime for å finne DIN drømmekjole<3 Ps. Husk å forhåndsbooke time

Ringer fra Frisenberg

Gullsmed Frisenberg har jobbet med å lage forlovelse- og gifteringer i snart 150 år, og bistår gjerne med å hjelpe til med å lage ringene akkurat slik dere vil ha dem. De hjelper dere, eller deg, som vil fri. Mulighetene er uendelige og alt blir laget i verkstedet i gågata på Lillehammer.

I tillegg til sin egen og unike forlovelse- og gifteringkolleksjon fører de også eksklusive håndlagede forlovelse- og gifteringer fra kjente designere som danske Ole Lynggaard, norske Van Bergen samt fra tyske Nöen som fører fairtrade-gifteringer med økologisk gull. Gullsmed Frisenberg har også mulighet for å lage ringer av gammelt gull som dere har liggende.

–Selv om vi håndlager ringer med sjel og historie her på Lillehammer, koster det nødvendigvis ikke mer en prefabrikerte ringer fra de store kjedene, forteller gullsmedmester Fredrik Frisenberg.

Realiser drømmeringene

–Brudeparet kan få en privat visning i rolige omgivelser med en av våre tre, egne gullsmeder, for å finne de perfekte gifteringene. Med fastpris og prisgaranti på diamanter er Frisenberg et godt valg, både i butikk og i deres nettbutikk.

Med eget verksted i butikken får dere lagerførte ringer som kan reguleres, og ringene kan graveres på dagen om dere skulle ønske det. –Vi har mange spesialoppdrag, sier Fredrik. –Mange har ønske om å gjøre noe kreativt ut av ringene sine, og det er jo morsomt for oss fagfolk også. Vi har alltid som utgangs-punkt at alt er mulig, oppmuntrer Frisenberg.

Realiser drømmeringene deres hos Frisenberg.