Masse nyheter i butikken nå, velkommen på prøvetime for å finne DIN drømmekjole<3 Ps. Husk å forhåndsbooke time

Lillehammer Hud & Velvære

I en travel førbryllupstid er det viktig å ta seg tid til egenpleie og velvære. Hos Lillehammer Hud & Velvære tilbys det behandlinger fra topp til tå. Her kan du senke skuldrene og la hverdagens bekymringer og mas forsvinne.

Du finner dem i lyse og delikate lokaler i hjertet av Lillehammer. De tilbyr blant annet klassisk hudpleie/ansiktspleie, klassisk massasje, Thai-massasje, fotpleie, manikyr, gelish, farging av vipper og bryn, brynstyling, vippeløft, botox, juvederm, brasilian og annen hårfjerning på kropp og i ansikt med voks.

Velværepakker

Prøv deres velværepakke til bruden, som inkluderer fotpleie, manikyr, hudpleie og farging av vipper og bryn. La terapeutene peele bort gusten og tørr hud før bryllupet, med deilige oljer, kremer og masker vil huden din stråle av glød og friskhet. For et godt makeup-resultat til den store dagen er det viktig at huden er balansert og velpleid. En god massasje i en stresset førbryllupstid er god terapi for kropp og sjel, da den varmer huden, mykgjør musklene, løsner opp spenninger i hele kroppen og styrker sjelen – en behagelig og skjønn avslapning. Husk å ta en manikyr, og la ringen skinne på velpleide fingre med delikate negler.

Hudterapeuter

Dyktige hudterapeuter hos Lillehammer Hud & Velvære gir deg tips og råd til hvordan du best kan ta vare på huden din, og anbefaler deg de riktige produktene slik at du kan skjemme bort deg selv hjemme også.

Make up-artister

Salongen har også egen makeup-artist som får deg til å stråle på den store bryllupsdagen. Makeup-artisten kan komme til deg, så sparer du tid. Lillehammer Hud & Velvære benytter makeup som er bra for huden, og som sitter godt gjennom hele dagen.

Utdrikningslag

Hva med å ha en oppfriskende og deilig behandling hos oss før et utdrikningslag? Dette gir en rolig og behagelig begynnelse på en lang dag som bruden vil sette pris på. Mennene velger kanskje en mer utfordrende variant med for eksempel voksing? En populær begynnelse på utdrikningslaget for både bruden og brudgommen.

Lillehammer Hud & Velvære er en salong hvor det faglige går hånd i hånd med velvære og luksus. Alle ansatte er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innen hud, kropp og ansikt. De har stor lidenskap for faget og brenner for å kunne gi kundene sine den beste opplevelsen. De er der for deg.