Masse nyheter i butikken nå, velkommen på prøvetime for å finne DIN drømmekjole<3 Ps. Husk å forhåndsbooke time

Gaveliste

Å lage bryllupsliste kan være en god idé før ethvert bryllup. Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. Både for gjester og brudepar. 

Når dere oppretter en bryllupsliste hos Tilbords blir den tigjengelig i alle våre mer enn 120 butikker over hele landet, samt på tilbords.no. Dere kan få hjelp til å sette opp bryllupsliste i en av våre butikker, eller lage den selv via nettsiden deres. Listen kan selvsagt endres underveis.

Fortell de hva du ønsker deg, så lover de å si det til noen!

Åtte tips til bryllupslisten

1. Ta deg tid

Begynn å kikke i god tid. Tenk nøye gjennom ønskene og husk å kose dere underveis. En bryllupsliste skal være en hyggelig planlegging.

2. Bli inspirert

På Tilbords.no kan dere melde dere på vårt nyhetsbrev for brudepar som ønsker inspirasjon, nyttige tips og veiledning underveis.

3. Bestill time i butikk

Avtal gjerne en time i butikken på forhånd, så får dere den personlige hjelpen dere trenger. Alle som oppretter en bryllupsliste hos oss, får den lekre praktboken Til bords – livets store anledninger til nytte og inspirasjon.

4. Begynn å samle

Et bryllup er en fin anledning til å begynne og samle på et bestemt servise, vinserie eller bestikk.

5. Husk variasjon

Porselen og krystall er fint til fest. Men ikke glem hverdagene og hverdagsserviset som dere skal glede dere over hver morgen. Det er viktig å tenke på at det er flere hverdager en festdager. Kom innom oss for veiledning og sett opp ønsker i ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave finner noe som passer.

6. Informer gjestene

Når dere har opprettet en bryllupsliste, gjelder det å informere gjestene. Henvis til Tilbords.no, der listen vil ligge lett tilgjengelig. Bryllupslisten ligger også i alle våre Tilbords-butikker, og dere kan dele den på Facebook, Twitter og egen blogg, eller sende den via e-post.

7. Fyll ut listen underveis

Når gjestene bestiller gaver fra bryllupslisten, begynner den naturlig nok å gå tom. Da kan dere logge inn på Tilbords.no eller besøke nærmeste Tilbordsbutikk for å legge inn flere gaveønsker. Det kan være lurt å ønske seg ekstra tallerkener.

8. Gjenbruk listen

Etter bryllupet kan bryllupslisten omgjøres til en vanlig ønskeliste. På den måten kan venner og familie fortsette å gi dere gaver som faller i smak, uansett anledning, og dere kan fortsette å fylle ut ønskelisten.