Top

Knytekjolen

Vi elsker knytekjolene!

Disse kjolene er perfekte med tanke på både lommebok og gjenbruk. Istedet for å kjøpe ny kjole til hver anledning, kan du kjøpe en knytekjole i favorittfargen din, og variere hvordan den ser ut bare ved å knyte den forskjellig hver gang! Også praktisk med tanke på at du kanskje vil være litt mer tildekket i kirka under en vielse f.eks. Da kan du jo bare forandre knytinga før middagen!
Kjolen kommer i tre forskjellige lengder, og knytefunksjonen er lik på alle tre. Knytekjolen finnes i mange flotte farger, samt i tyll og blonder. Her bør det være mulig å finne sin favoritt. Knytekjolen finnes også i fargen Ivory og kan selvsagt brukes som brudekjole!
Knytekjolen fra TwoBirds får du hos Sans for Bryllup

Dette er kjoler som brudepiker og forlovere helt klart kan bruke ved en senere anledning også!

Hvordan bruke BH under knytekjolen


Knytejolene kan selvsagt prøves eller bestilles hos oss i Sans for Bryllup på Lillehammer, eller i nettbutikken vår!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggere liker dette: