Top

Bryllupsplanlegging

De engasjerte damene på Sans for Bryllup, Camilla Rødde og Therese H. Heramb, brenner for bryllup og bryllupsplanlegging. Butikken deres finner du i Storgata på Lillehammer. Her er utvalg av både brudekjoler, selskapskjoler og tilbehør som sko og smykker, for å nevne noe.

Hva er vel bedre enn å sette bort alt eller deler av planleggingen til profesjonelle aktører, slik at dere som brudepar kan konsentrere dere om det dere selv ønsker til bryllupet deres?

Brenner for bryllup

Camilla og Therese hos Sans for Bryllup brenner for bryllup, kjoler og arrangement. Da de tok over Sans for Bryllup etter Beate Søvik Pedersen og Tove Kronborg, var det ikke tvil om at bryllupsplanlegging skulle tilbys til kundene sine. –Kundene hos oss skal få bruke tid på å tenke og prøve kjoler og tilbehør så mye de ønsker, forteller Camilla, og vektlegger at dette er det essensielle ved butikken deres. –I tillegg har vi god oppfølging hele veien frem mot bryllupet. Det er alltid en positiv innstilling hos damene hos Sans for Bryllup i Storgata på Lillehammer, og de kommer gjerne med tips og råd, uansett sjanger i forbindelse med bryllupet deres.

Therese har tidligere arrangert alt fra selskap, jubileer og fotballskoler, så spekteret er stort og erfaringene er mange. –Det viktigste er å ta vare på kundens behov i det hele, og tilpasse ønsker hele veien. At vi er tilgjengelige både i butikk og over nett og telefon er vi også, og på de to sistnevnte har vi ingen åpningstider, smiler Therese. –Og med Camilla på laget har vi stålkontroll med hennes organisatoriske evner, og hun sørger for kundekontakten i butikken, så det er helt topp!

Tilbyr alt

–Det er viktig at kundene våre føler seg ivaretatt frem mot den store dagen, forteller Camilla. –Vi kan tilby de alt fra styling, make up, skredder, blomster, lokaler, mat, fotograf, gullsmed, gaveideer og selvsagt – planlegging av selve bryllupet deres! Med et stort nettverk og lang erfaring i faget fra de selv og fra samarbeidspartnerne sine, er Sans for Bryllup de rette å ta kontakt med. Camilla og Therese kan ta på seg hele planleggingen, eller deler av den. Ingen oppgave er for stor, eller for liten. De gleder seg til å møte både nye og gamle kunder i tiden som kommer.

Finn et lokale eller sted som passer dere

Å finne den rette atmosfæren for bryllupsfesten er det dere som brudepar som kan legge opp til ved å velge et lokale og område som passer dere. Dette er lurt å gjøre i god tid, da mange steder er booket flere måneder eller år i forveien. Nermo Hotell og Ilsetra er begge steder som har hatt flere bryllup hos seg. Tove Djuve, direktør hos Ilsetra, sier det er flere brudepar som velger å begynne bryllupsfesten allerede på fredag. –Da har familie og venner en mulighet til å bli bedre kjent dagen før selve dagen, og gjør kanskje at stemningen blir enda bedre til selve bryllupsfesten på lørdag.

Ilsetra gir deg et eventyrbryllup

På den staselige Ilsetra inviteres det til bryllupsfeiring tre dager til ende – akkurat som i eventyrene. Her kan man samle gjestene til velkomstlag på fredagskvelden med lett servering og opplading til den store dagen. Overnatting skjer i leiligheter som er romslige og består av to soverom, stue og bad.

Ilsetra frister ellers med utendørs basseng og muligheter for tur eller annen aktivitet der det blir tid til det. Avreise etter et helgeopphold skjer etter en avslappende og fyldig brunch på søndag. Ilsetra har hatt mange bryllup hos seg, og med god erfaring kan dere som brudepar slappe enda mer av og nyte hverandre.

Bruk bryllupsplanleggere

Bryllupsplanleggerne hos Sans for Bryllup har vært med til blant annet Ilsetra og Nermo Hotell flere ganger, og deres samarbeidspartnere har sørget for at utførelsen av hår og make up hos brud, forlover, brudepiker og gjester har vært helt perfekt. De elsker disse dagene. –Vi har verdens beste jobb, sier den samstemte duoen Camilla og Therese i bryllupsbutikken.

Kontakt oss på e-post post@sansforbryllup.no eller via kontaktskjemaet vårt.

1 Shares
%d bloggere liker dette: