Top

Prøvetime

Den store dagen har kommet! Og vi snakker ikke om bryllupsdagen, men dagen du skal prøve brudekjoler! For mange er dette et av de store høydepunktene ved å gifte seg. Selvsagt skal man love å tilbringe resten av livet sammen med sin utkårede også, men av selve forberedelsene til den store dagen henger nok prøving av brudekjolen høyt for de fleste, og det er ofte mange følelser knyttet til dette.

Hos Sans for Bryllup kan du velge mellom vanlig prøvetime og VIP-time. Begge valgene har samme mål:
Å finne drømmekjolen til bryllupet ditt!

Prøvetime

Hos Sans for Bryllup setter vi av 2 timer til hver prøvetime. Vi vet at det blir mye inntrykk på en gang, og tiden flyr når man koser seg med å finne drømmekjolen. På en vanlig prøvetime vil vi som er i butikken hjelpe deg med å plukke kjoler og med påkledning, men det må påregnes litt ventetid innimellom dersom det er andre kunder i butikken på samme tid. Ønsker du å ha en konsulent helt for deg selv, vil vi anbefale en VIP-time, vårt mest populære tilbud:)

En prøvetime koster 350,-, og hele beløpet vil bli refundert ved kjøp av brudekjole. Du kan ta med deg opp til 3 personer på denne timen.

VIP-time

På en VIP-time vil du få en egen konsulent for deg og ditt følge i 2 timer. Vi hjelper deg med å plukke kjoler i den stilen du ønsker, og med selve påkledningen. Med god opplevelse i fokus, og servering av drikke og snacks, er vi sikker på at dette blir en minnerik dag:)

En VIP-time koster 750,-, og 400,- blir refundert ved kjøp av brudekjole. Du kan ta med deg opp til 5 personer på denne timen.

Velkommen til en hyggelig prøving sammen med oss!

Book prøvetime hos Sans for Bryllup her

Jeg har bestilt prøvetime i brudesalongen, hva bør jeg huske på?

Et par ting er greie å ha tenkt litt over på forhånd:

  • Hvor skal vi gifte oss? Strandbryllup eller stort kirkebryllup? Det finnes en kjole for enhver anledning og ethvert lokale.
  • Om du har et eller annet som du skal ha med deg eller på deg på bryllupsdagen, ta det med til prøvetimen! Om du f.eks. vil bruke oldemors gamle perlesmykke, bør du se hvordan det passer til kjolen du velger.
  • Ta gjerne med deg forlover, mamma, venninne osv. Men husk at for mange meninger kan forvirre deg mer enn å hjelpe deg, så velg den moralske støtten med omhu 😉
  • Hva skal brudgommen ha på seg?

Et par tips på veien mot drømmekjolen:

  • Ha et åpent sinn! Kjolene du har sett på bilder, er kanskje ikke like fine i virkeligheten. Kanskje kler du en helt annen stil enn den du hadde sett for deg, kanskje finnes det et snitt som er mye mer flatterende på deg enn det du hadde trodd på forhånd.
  • Kjøp tilbehøret samtidig som du kjøper kjolen, da vet du at alt passer.
  • Fiks håret, bruk fem minutter ekstra på sminken, føl deg bra rett og slett!
  • Ikke vent med å bestille prøvetime. Noen kjoler har leveringstid på 4-6 mnd. og noen ganger må de legges opp eller fikses på annet vis, som også kan ta litt tid.
  • Ikke la deg overtenke, har du følt at du har funnet kjolen er det som oftest magefølelsen som er mest pålitelig!
Gled deg, og lykke til!

Ring 904 10 161, eller bruk skjemaet over for å bestille prøvetime hos oss 🙂

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggere liker dette: