Top

Prøvetime

Den store dagen har kommet! Og vi snakker ikke om bryllupsdagen, men dagen du skal prøve brudekjoler! For mange er dette et av de store høydepunktene ved å gifte seg. Selvsagt skal man love å tilbringe resten av livet sammen med sin utkårede også, men av selve forberedelsene til den store dagen henger nok prøving av brudekjolen høyt for de fleste, og det er ofte mange følelser knyttet til dette.

Hos Sans for Bryllup kan du velge mellom ordinær prøvetime og eksklusiv prøvetime. Begge valgene har samme mål: Å finne drømmekjolen til bryllupet ditt!

Ordinær prøvetime

Å ha en ordinær prøvetime vil si at vi setter av tid til deg for å finne drømmekjolen! Du kommer i butikkens åpningstid, men vi har et hyggelig avlukke hvor du og forlovere og venner kan sitte uforstyrret fra andre kunder i butikken. Vi setter av to timer spesielt for dere.

Pris er 350,– for ordinær prøvetime. Beløpet vil bli refundert ved kjøp av brudekjole.

Eksklusiv prøvetime

Å ha en eksklusiv prøvetime betyr at du kan få komme etter åpningstid, slik at vi kan ha full fokus på deg og å finne drømmekjolen. Du kan gjerne ha med deg forlover, venner og familie. Vi serverer gjerne mat og drikke, og det blir rett og slett en hyggelig jentekveld omgitt av brudekjoler og tilbehør i det koselige lokalet vårt i Lillehammer!

Dette er også en gylden mulighet for å finne forloverkjolen eller kjoler til andre gjester.

Pris er 500,– for eksklusiv prøvetime, og evt. 150,– per person for mat- og drikkeservering.

Velkommen til en hyggelig kveld sammen med oss!

Book prøvetime hos Sans for Bryllup her

Jeg har bestilt prøvetime i brudesalongen, hva bør jeg huske på?

Et par ting er greie å ha tenkt litt over på forhånd:

  • Hvor skal vi gifte oss? Strandbryllup eller stort kirkebryllup? Det finnes en kjole for enhver anledning og ethvert lokale.
  • Om du har et eller annet som du skal ha med deg eller på deg på bryllupsdagen, ta det med til prøvetimen! Om du f.eks. vil bruke oldemors gamle perlesmykke, bør du se hvordan det passer til kjolen du velger.
  • Ta gjerne med deg forlover, mamma, venninne osv. Men husk at for mange meninger kan forvirre deg mer enn å hjelpe deg, så velg den moralsk støtten med omhu 😉
  • Hva skal brudgommen ha på seg?

Et par tips på veien mot drømmekjolen:

  • Ha et åpent sinn! Kjolene du har sett på bilder, er kanskje ikke like fine i virkeligheten. Kanskje kler du en helt annen stil enn den du hadde sett for deg, kanskje finnes det et snitt som er mye mer flatterende på deg enn det du hadde trodd på forhånd.
  • Kjøp undertøy samtidig som du kjøper kjolen, da vet du at alt passer.
  • Mange bruder er bekymret for figuren før bryllupet og om kjolen vil passe om de bestiller den en god stund i forveien. Et greit tips er å se etter en kjole med snøring i ryggen. Dette er uansett noe de fleste kjolene har, så det burde ikke være noe problem. Da kan du nemlig gå både opp og ned et par størrelser fra du kjøper kjolen til du gifter deg! (Pluss at du får en fantastisk midje i en korsettkjole, ikke dumt det heller!)
  • Fiks håret, bruk fem minutter ekstra på sminken, føl deg bra rett og slett!
  • Ikke vent med å bestille prøvetime. Noen kjoler har leveringstid på 4 mndr. og noen ganger må de legges opp eller fikses på annet vis, som også kan ta litt tid.
  • Ikke la deg overtenke, har du følt at du har funnet kjolen er det som oftest magefølelsen som er mest pålitelig!
Gled deg, og lykke til!

Ring 904 10 161, eller bruk skjemaet over for å bestille prøvetime hos oss 🙂

Lilly brudekjole fra Sans for Bryllup
%d bloggere liker dette: