Top

Gjestene

Stemningen. Venner. Familie. Å se et smil på alles ansikter på den store dagen deres er kanskje det vi ønsker å oppnå mest.

Gjesteliste

Lag en gjesteliste med alle du kan tenke deg å invitere. Dette er kanskje den vanskeligste oppgaven med hele forberedelsen til bryllupsfesten. Ikke la deg påvirke av hva andre sier og mener. Husk at dette er deres dag, og det er dere som bestemmer hvor mange og hvem som skal få dele den viktigste dagen i deres liv sammen med dere. En utenforstående som en bryllupsplanlegger kan hjelpe dere med utvelgelsen av gjester.

La gjestene få et innblikk i hverandre i forkant av bryllupet

I et bryllup er det alltid noen eller mange som ikke kjenner hverandre. En god idé for å presentere alle gjestene i forkant av et bryllup er å opprette en egen nettside eller gruppe på e-post eller sosiale medier, hvor alle gjestene blir presentert og hva slags forhold eller slektskap de har til brudeparet.

Fyll på med mat og drikke

Sørg for at gjestene får litt å spise og drikke mellom seremonien og middagen. Mange har kommet langveisfra, og dagen kan fort bli lang.

Fotografér alle gjestene

La en fotograf forevige alle gjestene og/eller parene ved å ta et bilde av de som ankommer bryllupet sammen. Dette kan for eksempel gjøres når dere går inn til middagen. Dette setter ofte gjestene stor pris på, og du er sikret at alle blir fotografert som et flott minne til dere selv og til gjestene.

Bordplassering

Når det kommer til bordplasseringen kan dere velge å plassere de som kjenner hverandre godt sammen, eller spre par og kjente slik at de blir kjent med nye i familien og vennekretsen deres. Her er det viktig å tenke på type mennesker som er invitert og hva de trives med. Formålet er at de skal ha en hyggelig kveld.

Takk for maten-tale

I de fleste festmiddager er det tradisjon å holde en takk for maten-tale. Velg en person til denne opp-gaven som kan heve stemningen ytterligere, og sette festen ordentlig i gang.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggere liker dette: