Top

Forlover

Skal du være forlover?

Er du så heldig at du har blitt spurt om være forlover, men ikke helt vet hva det innebærer?
Fortvil ikke, her kommer en liten forlover-guide!
Hva forventes av deg som forlover?
 • Det eneste du strengt tatt er nødt til å gjøre, er å skrive under forlovererklæringen.
 • De fleste vil arrangere utdrikningslag.
 • Kanskje litt hjelp til invitasjoner, kirkeprogram og annet som skal lages.
 • Være med å kjøpe brudekjolen!
 • En rolig person å støtte seg til når nervene kommer krypende hos frisøren på bryllupsdagen er alltid god å ha!
 • En som passer på god tilgang på kleenex under vielsen og god tilgang på liploss resten av dagen.
Hva er greit å ha på seg på den store dagen?
 • Ofte har brudeparet (Bruden… kremt) et tema, med utvalgte farger som hun har brukt i dekorasjoner o.l. Det kan jo være hyggelig å «matche» dette, med mindre det er farger som ikke kler deg i det hele tatt selvsagt. Da går det jo heller an å velge en litt nøytral farge.
Knytekjolene fåes i flere lengder og kan enkelt tilpasses hver enkelt. I et uformelt bryllup kan forloveren fint bruke en kort kjole.
 • Det kommer selvsagt an på hvor formelt bryllupet er, men ofte vil forloverne ha litt ekstra fine kjoler, og da er en fotsid kjole et godt valg. Personlig mener jeg at dersom det er dress code bør forloveren ha lang kjole. Men dersom bryllupet foregår i en hage, og bruden har en romantisk blondekjole, passer det dårlig om forloveren kommer i en mørkelilla fotsid kjole i tung sateng.
 • Normen sier at bare skuldre bør dekkes til i kirka. Enten kan du bruke et sjal, eller en søt bolero. Dersom du velger en kjole med korte ermer, står du litt friere. Husk at du som forlover gjerne skal holde styr på både veske, slepet til bruden, kleenex og kirkeprogrammet, derfor kan det være å foretrekke å bruke en bolero, som du slipper at faller ned hele tiden.
 • Det heter seg at man skal holde seg unna hvitt, sort og rødt som gjest i bryllup, og dette gjelder vel også stort sett for forloverne også. Er du usikker på hva som er innafor, spør bruden! Når det er sagt, kan forloverkjolen være ganske lys før den blir lik brudekjolen… bare se her!
Lyst og lekkert fra TwoBirds!
 • Sko: Selv om det er lekkert med høye hæler, tenk over at du skal gå med disse hele dagen helst, og at du er andrepar ut på dansegulvet i brudevalsen! Da er det en fordel å fortsatt kunne gå sånn noenlunde elegant, og da trenger du gode sko!
Sans for Bryllup er forhandler av sko fra Rainbow Club. Disse skoene kan farges i alle farger! Stilig å matche sko og kjole, eller veske for den saks skyld.
 
 • Annet tilbehør: Veske er greit å ha som forlover. Tenk at du bør iallefall ha plass til kleenex, mobiltelefon og et par lipglosser. Veskene kan farges! Ta kontakt med oss for å høre om mulighetene.
 • Noe i håret? Selvsagt kan forloveren ha et eller annet i håret! Om det er en hårspenne med bling, eller blomster avhenger jo litt av hvor formelt bryllupet er selvsagt; Forloveren bør jo ikke være mer pyntet enn bruden!
Kort sagt…
Det meste er lov, så lenge det er avklart med bruden 😉
Alle kjolene og alt tilbehøret finner du hos oss!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggere liker dette: