Top

Sans Frisør

I et gammelt, ærverdig og sjarmerende hus i Lillehammer holder frisør- og velværesalongen Sans til. Flotte lokaler og en rolig stemning er rammene rundt frisørsalongen. Lukten av lavendel og eteriske oljer, lyden av en sildrende vannvegg, en stemningsfull, tåkebelagt skog, behagelig sansebelysning og levende lys. Her får sansene virkelig fritt spillerom. I en travel hverdag kan vi blant annet friste med en innholdsrik spameny med avslappende og beroligende hodebunnsbehandlinger. Dyktige frisører med lang erfaring kan tilby en behagelig frisøropplevelse utenom det vanlige, med stor profesjonalitet og fokus på service og velvære.

Ta med deg en frisør og makeup-artist som kan være med deg på bryllupsdagen. De sørger for at du ser ut som en ekte prinsesse på den store dagen. Kanskje vil brudgommen også ha litt innspill og hjelp til hårlokkene sine? Eller gjestene?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggere liker dette: