Top

Brudesvenn og brudepike

Brudesvenn

Hva med å ha brudesvenner og la de være ringbærere? En ærefull oppgave som han eller de garantert vil påta seg med en stolt mot. Mange tenker kanskje at unge ringbærere kan være et sjansespill, men veien opp kirkegulvet blir rene sjarmøretappen, uansett hva som skjer, om sceneskrekken tar de, eller om de gjør litt ut av seg. En liten blomst i brystlommen gjør kronen på verket.

Brudepike

Hvem vil vel ikke være brudepike? Det er sjelden nei å få når jenter blir spurt om å være brudepike. Matchende kjoler, enten i farge eller fasong, nydelige brudebuketter og blendende smil er å forvente. Det vanligste er å la brudepikene og brudesvennene gå først mot alteret, til en inngangsmarsj spilt av en organist, musiker eller fra andre medier, før bruden selv entrer inn. Små  blomsterpiker kan spre roseblader foran gjestene. Etter vielsen kan det blåses såpebobler. Nydelig stemning.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggere liker dette: